مشعل هدایت
قرآنی ، مذهبی ، اعتقادی ، تربیتی
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان نسیم وحی و آدرس mashalehedayt.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





پيوندهای روزانه

اساسی ترين و ثمربخش ترين راه برای رشد شخصيت کودک و برخورداری از استقلال فکری و اعتماد به نفس در زندگی احترام به اوست. کودک از وقتی به دنيا قدم می گذارد، با اولين محيط اجتماعی يعنی خانواده روبه رو می شود. او بتدريج با اعضای اين جامعه يعنی پدر و مادر، برادر و خواهر آشنا می شود.اگر کودک از ابتدا احساس کند که در اين محيط اجتماعی کوچک احترام افراد محفوظ است، توهين و تحقير و جسارت در کار نيست، بزرگ تر به کوچکتر و کوچکتر به بزرگتر احترام می گذارد. کم کم علاوه بر اين که اهميت احترام گذاری را درک می کند، خود به خود انسانی محترم و با شخصيت نيز بار خواهد آمد.اگر می خواهيد فرزندان به شما توهين نکند، بايد شما نيز به او توهين نکنيد. متاسفانه بسياری از پدران و مادران از اين نکته غافلند و توقع دارند فرزندشان کاملا" احترام آنان را نگه دارد، در حالی که خود هرگز به فکر احترام و شخصيت او نيستند، دائم او را سرزنش و تحقير می کنند و در برابر دوست، همکار و همکلاسی اش کوچکش می کنند. بايد بدانيم آنچه به کودک می دهيم همان را پس می گيريم.


ادامه مطلب
[ شنبه 13 اسفند 1390برچسب:• احترام گذاری, ] [ 17:6 ] [ اکبر احمدی ] [ ]

انسان خواه خردسال يا بزرگسال، به خود و شخصيت خويش علاقه مند است. می خواهد همواره مورد احترام ديگران قرار گيرد. شخصيت او خواه در محيط خانه يا مدرسه يا اجتماع محفوظ باشد. اين علاقه به حفظ شخصيت در تمام افراد اجتماع ديده می شود. شخصيت طلبی جزو ذات هر انسانی است و همه به آن پايبند هستند.هرگز نبايد گمان کنيم کودکان کم سن اين گونه چيزها را نمی فهمند و به آن توجهی ندارند؛ بنابراين بايد بپذيريم کودکان هم به نوبه خود مقام و احترام و شخصيتی دارند و بزرگ ترها بخصوص والدين بايد اين شخصيت را محترم بشمارند. و در حضور دوست و همکلاسی آبروی او را نبرند و به او توهين و جسارت نکنند.اسلام نيز در جمع قوانين خود شخصيت و احترام همه مسلمانان بويژه کودکان را محفوظ داشته است.در بسياری از روايات اسلامی به بزرگسالان تاکيد شده است شخصيت کودکان را رعايت کنيد و هر گاه که بتوانيد بايد شخصيت کودکان را رشد و تعالی بخشيد. بزرگسالان بايد در رفتارشان با کودکان دقيق باشند و بکوشند شخصيت فرزندان را رعايت کنند و نبايد به عناوين گوناگون آنان را کوبيد يا پرده دری کنند و با نگهداشتن حيثيت و مدارا کردن در پرورش و تربيت آنان گام های موثری بردارند.


ادامه مطلب
[ شنبه 13 اسفند 1390برچسب:• کودک شخصيت دارد,, ] [ 17:4 ] [ اکبر احمدی ] [ ]
درصد پایین مشارکت مردم امریکا در دوره های مختلف انتخابات ریاست جمهوری در سالهای اخیر، با حضور گسترده مردم در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 و همچنین انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی، به هیچ وجه قابل مقایسه نیست و هدف تبلیغات پرحجم رسانه های جبهه استکبار نیز، گرفتن این حضور پرشور و گسترده از ملت ایران است

رهبر انقلاب حساسیت انتخابات روز جمعه را بیشتر از انتخابات دوره‌های قبل دانستند و اظهار کردند: در کنار مسئله حضور مردم، رأی به نامزدهای صالح نیز مهم است.

 

به گزارش بازتاب به نقل از فارس، آیت الله خامنه‌ای صبح امروز در دیدار هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم و خانواده های معظم شهیدان و ایثارگران، حساسیت انتخابات روز جمعه را بیشتر از انتخابات دوره‌های قبل دانستند و با اشاره به اهمیت بسیار زیاد حضور گسترده مردم در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی، تأکید کردند: به لطف الهی، ملت ایران در انتخابات روز جمعه، سیلی سخت تری از 22 بهمن، به چهره استکبار خواهد زد و عزم و اراده مستحکم خود را به رخ دشمن خواهد کشید تا جبهه استکبار بداند که در مقابل این ملت، کاری از پیش نخواهد برد.

آیت الله خامنه‌ای با اشاره به تبلیغات پرحجم و گسترده چندین ماهه رسانه های جبهه استکبار برای دلسرد کردن مردم از حضور در انتخابات مجلس افزودند: در همه دنیا، انتخابات پرشور، مظهر زنده بودن یک ملت و عزم و اراده راسخ آنان است، بنابراین در هر کشوری که حضور مردم در انتخابات گسترده باشد، نشانه هوشیاری ملت و همراهی آنان با نظام خود است.

 


ایشان با اشاره به درصد پایین مشارکت مردم امریکا در دوره های مختلف انتخابات ریاست جمهوری در سالهای اخیر، خاطرنشان کردند: این میزان مشارکت، با حضور گسترده مردم در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 و همچنین انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی، به هیچ وجه قابل مقایسه نیست و هدف تبلیغات پرحجم رسانه های جبهه استکبار نیز، گرفتن این حضور پرشور و گسترده از ملت ایران است.


ادامه مطلب
[ جمعه 12 اسفند 1390برچسب:, ] [ 19:32 ] [ اکبر احمدی ] [ ]

تهران - رييس شوراي سياست‌گذاري ائمه جمعه كشور گفت: حضور مردم در صحنه انتخابات باعث خنثي شدن تهديدات دشمن است.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حجت‌الاسلام والمسلمين سيدرضا تقوي در سخنراني پيش از خطبه‌هاي نماز جمعه امروز تهران با اشاره به پرداختن به نحوه‌ حكومت‌داري و تربيتي اميرالمومنين علي (ع) اظهار كرد: حضرت امير المومنين علي (ع) در حكومت خود امتيازي براي نزديكان خود قائل نبود و به همين دليل ويژه خواري در حكومت علوي ممنوع است.
وي ادامه داد: موعظه و برنامه‌ها و گفتارهاي تربيتي آن موقعي اثرگذار است كه افراد بتوانند آن‌ها را با كردار خود به ديگران آموزش دهند.
وي با بيان اين‌كه «حضرت امام علي (ع) خطاب به مردم مي‌فرمايند" من شما را به انجام كاري امر نمي‌كنم مگر آن كه قبل از شما خود به انجام آن مبادرت ورزيده‌ام و نيز شما را از انجام كاري نهي نمي‌كنم مگر اين كه قبل از آن خود نسبت به انجام آن دوري كرده‌ باشم» ادامه داد: اين نكته‌اي است كه مربيان تربيتي بايد نسبت به آن توجه داشته باشند.
رييس شوراي سياست‌گذاري ائمه جمعه كشور با پرداختن به نوع زندگي زمامداران در حكومت اسلامي گفت: زندگي اين افراد نبايد به گونه‌اي باشد كه سطح زندگي آنان با سطح زندگي افراد سطح پايين از نظر اقتصادي در جامعه متفاوت باشد. زيرا در اين صورت افرادي كه داراي سطح پاييني از درآمدهاي اقتصادي هستند خود را با زمامداران مقايسه كرده و با ديدن زندگي مرفه آنان ناراحت خواهند شد.
تقوي اظهار كرد: افرادي كه در حكومت علوي مسووليت مي‌گيرند نبايد نوع زندگي و فعاليت‌هاي آنان به گونه‌اي باشد كه قبل از تصدي آن مسووليت چيزي نداشته باشند و پس از آن‌كه دوره مسووليت‌شان به اتمام رسيد از محل آن مسووليت به آلاف و الوفي رسيده باشند. كه اين با مكتب علوي مناسبتي ندارد.
وي با بيان اين‌كه «در سطح حكومت علوي بايد تصدي مسووليت‌ها براي خدمت باشند نه براي كسب امتيازات شخصي» افزود: حضرت اميرالمومنين (ع) در ميدان عمل ثابت كرد كه در اوج قدرت به دنبال امتيازات خاصي براي خود و نزديكان خود نيست و بر همين اساس نيز ما بايد بدانيم ويژه خواري در حكومت علوي ممنوع است.
رييس شوراي سياست گذاري ائمه جمعه كشور اظهار كرد:‌ در نظام علوي شايسته سالاري حاكم است و ميدان براي هر كه توانايي و لياقت دارد باز است.
تقوي در ادامه با بيان حكاياتي از زندگي اميرالمومنين علي (ع) افزود: حضرت علي (ع) رهبر و فرمانروايي بود كه همواره مديران حكومت خود را به اين نكته توصيه مي‌كرد كه ضعيفان تحت حكومت خود را از ياد نبرند.
وي افزود: ما نبايد بار مسووليت‌هاي خود را به دوش ديگران بياندازيم، زيرا در اين صورت افراد كم‌كاري خواهند كرد و يك نفر ديگر بايد مسووليت‌هاي وي را انجام دهد.
رييس شوراي سياست‌گذاري ائمه جمعه كشور در ادامه سخنان خود با اشاره به وقوع بيداري اسلامي در برخي از كشورهاي منطقه و مواضع دشمنان در مواجهه‌ با آنان گفت: در حال حاضر برخي از كشورها درصدد اين هستند كه ريشه موج بيداري را از بين برده و نگذارند كه جريان آن به درون اذهان ملت‌ها برسد و اين در حالي است كه همان طور كه مشاهده مي‌كنيد اين موج تاثير خود را گذاشته و وقايع مختلفي در اين زمينه در حال رخ دادن است.
تقوي افزود: در حال حاضر حقوق بشر دروغين كه عامل مستكبران است، مظلوميت مردم بحرين و ديگر مسلمانان تحت ظلم و ستم حاكمان آن‌ها را نمي‌بيند.
وي گفت: همانطور كه ديديم به ميزان بسياري تبليغ كردند كه مردم كشور ما به راهپيمايي 22 بهمن نيايند و امروز نيز در انتخابات شركت نكنند، ولي همان طور كه مشاهده كرديم مردم هوشيار هوشمند و در صحنه‌ ما در روز 22 بهمن حضور گسترده يافتند و امروز نيز قبل از آغاز زمان اخذ راي در مقابل شعب صف كشيده بودند و بايد گفت درود و سلام بر اين ملت.
رييس شوراي سياست‌گذاري ائمه جمعه كشور گفت: حضور شما مردم باعث خنثي شدن طرح‌هاي دشمن است و ما تا امروز با پيروي از رهنمودهاي رهبري توانسته‌ايم در برابر تهديدات دشمن ايستادگي كنيم.

رييس ستاد انتخابات خراسان رضوي:
حضور گسترده مردم در انتخابات امروز، نويد پيروزي اسلام بر كفر است
 

رييس ستاد انتخابات خراسان رضوي گفت: سيلي اي كه امروز نظام استكبار از حضور مردم ايران در انتخابات مي خورد، نويد پيروزي اسلام بر كفر است.


به گزارش روابط عمومي استانداري خراسان رضوي، محمد غفاري كه به همراه برخي از مسوولان استان براي دادن راي خود در شعبه 512 مسجد امام حسين(ع) حاضر شده بود با بيان اين مطلب اظهار داشت: به بركت بصيرت و همراهي مردم شاهد حضور چشمگير آنان در پاي صندوق هاي راي از ساعات اوليه راي گيري هستيم.


وي افزود: بر اساس آمار رسيده از شهرستان ها حضور مردم در صحنه انتخابات، پرشور و دشمن شكن گزارش شده است.


معاون سياسي امنيتي استانداري خراسان رضوي گفت: شش هزار و 118 صندوق اخذ راي در سراسر استان براي جمع آوري آراي مردم در انتخابات مجلس شوراي اسلامي و مجلس خبرگان رهبري تجهيز و آماده شده است.


غفاري خاطر نشان كرد: قطعا پايان امروز و فردا خبرهاي مسرت بخشي از حضور گسترده مردم خواهيم شنيد.


گفتني است فرماندار مشهد و برخي از اعضاي ستاد انتخابات و مديران دستگاه هاي اجرايي غفاري را همراهي مي كردند./ك.د/9608-7975/




منبع خبر: روابط عمومي استانداري خراسان رضوي
کد خبر:
37494
تاريخ:
۱۳۹۰/۱۲/۱۲
ساعت:

ادامه مطلب
[ جمعه 12 اسفند 1390برچسب:, ] [ 15:56 ] [ اکبر احمدی ] [ ]

داشتن پايگاه مردمي آن هم برمبناي ارزش‌هاي علم، ايمان، تقوا، سوز و عشق كه در راه خدمتگذاري به اسلام و امت اسلامي به دست مي‌آيد، البته غير از سر و صداهاي تبليغاتي و بوق و كرنا‌ها، خود يك ارزش مضاعفي است بر صلاحيت انسان در جهت مسئوليت‌ پذيري كه بايد از طرف منتخبين مورد توجه ويژه قرار گيرد.
علي  به مالك اشتر مي‌فرمايد:
«انَّمَا يَسْتَدَلّ الصّالِحينَ بِمَا يَجْرِي‌ اللهُ لَهُمْ عَلَي‌اَلْسُنِ عِبَادِهِ»(51) «راه شناخت بندگان صالح (و انسان‌هاي شايسته و مفيد) آن است كه هميشه مردم در راه خدا او را به خير و نيكي ياد كنند.»‌
20-  سخت‌گير در مصرف بيت‌المال
علي  در خطاب به يكي از كارگزاران حكومتي مي‌فرمايد: «اَلَا وَ إِنَّ حَقُّ مَنْ قَبْلِكَ وَ قَبْلِنَا مِنَ‌المُسلِمينَ فِي قِسْمَةِ هَذا الفَيء سَواءٌ » (52)
«آگاه و بيدار باش؛ كه از جانب مسلمين بردوش تو بر تساوي حقوق آن‌ها در مصرف بيت‌المال حقي است.»
21تا27- خير‌خواه، حق‌گرا، خاضع، فرمانبر، خالص، باهمت،  معتدل و بدون انحراف
خداوند علت برگزيدن و انتخاب حضرت ابراهيم   را چنين مي‌فرمايد؛
«إِنَّ إِبْرَاهِيمَ كَانَ أُمَّةً قَانِتًا لِلّهِ حَنِيفًا وَلَمْ يَكُ مِنَ الْمُشْرِكِينَ»‌(53)
«ابراهيم (به تنهايي) امتي بود (خيرخواه) مطيع فرمان خدا، خالي از هر گونه انحراف، و از مشركان نبود.»‌
«شَاكِرًا لِّأَنْعُمِهِ اجْتَبَاهُ وَهَدَاهُ إِلَى صِرَاطٍ مُّسْتَقِيمٍ» (54)
«شكرگزار نعمت‌هاي پروردگار بود؛ خدا او را برگزيد؛ و به راهي راست هدايت نمود.»
«وَآتَيْنَاهُ فِي‌الْدُّنْيَا حَسَنَةً وَإِنَّهُ فِي‌الآخِرَةِ لَمِنَ الصَّالِحِينَ» (55)
 «ما در دنيا به او (همت) نيكويي داديم، و در آخرت از نيكان است.»
28- خوش اخلاق؛
اخلاق نيكو و شايسته و حسن ارتباط با مردم يكي از بهترين صفات كارگزار نظام اسلامي است.
پيامبر  به يكي از ياران به هنگام واگذاري مسئوليت مي‌فرمايد؛
«أحْسِنْ خُلقُكَ لِلنّاسِ» (56)
«اخلاقت را با مردم نيكو گردان»
و علي  مي‌فرمايد؛
«لايُراسُ مَنْ خَلا عَنِ الْأَدَبِ» (57)
«كسي كه اخلاق اسلامي ندارد رئيس نمي‌شود. (نبايد مسئوليت به او واگذار شود.)


ادامه مطلب
[ پنج شنبه 11 اسفند 1390برچسب:مردمي و دلسوز, ] [ 16:47 ] [ اکبر احمدی ] [ ]

«إِنَّ اللّهَ يَأْمُرُكُمْ أَن تُؤدُّواْ الأَمَانَاتِ إِلَى أَهْلِهَا»  (35)«خداوند امر فرموده شما را كه؛ امانات را به اهلش بسپاريد.»در تفسير اين آيه آمده است كه مسئوليت‌ها را به افراد لايق بسپاريد. آري مثل‌ مجلس شوراي اسلامي كه وظيفه نماينده ‌منتخب‌ مردم‌ قانونگذاري‌ است، قانونگذار بايد تا حدود زيادي، اسلام‌شناس، مكتبي و متعبد به‌قانون‌باشد.رشيد«فَإِنْ آنَسْتُم مِّنْهُمْ رُشْدًا فَادْفَعُواْ إِلَيْهِمْ» (36)
 پس اگر از آنان رشدي (خردمندي و حسن‌تدبير) ديديد مال‌هايشان را بدهيد.»  نشانه رشد
يكي از نشانه‌هاي رشد اين است كه اگر در صحنه رقابت، ديگري را از خود برتر و شايسته‌تر ديد كار و سنگر را به او واگذار كند والا خيانت كرده است. اميرمومنان علي‌  مي‌فرمايد:
«مَنْ تَقَدَّمَ عَلَي قَوْمٍ وَ هُوَ يَرَي فِيهِمْ مَنْ هُوَ أَفْضَلَ فَقَدْ خَانَ اللهَ وَ رَسُولَهُ وَ المُؤمِنينَ» (37)
«كسي كه خود را بر مردم مقدم دارد (و بخواهد مسئوليتي را بپذيرد) و حال آنكه مي‌بيند كه ديگري بر او فضيلت دارد و مقدم است (اگر كناره‌‌گيري نكند و مسئوليت را به او واگذار ننمايد) به خدا و پيامبرش و مومنين خيانت كرده است.»


ادامه مطلب
[ پنج شنبه 11 اسفند 1390برچسب:لايق, ] [ 16:40 ] [ اکبر احمدی ] [ ]


هر مسلمان حداقل شبانه روزي 10 مرتبه از خداوند مي‌خواهد كه ؛ «إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ، اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ» ؛ «(خدايا) ما فقط تو را عبادت كرده (بنده و تسليم تو هستيم و در راه هدايت) فقط از تو كمك مي‌خواهيم. (خدايا) ما را به راه راست هدايت كن.» اگر ما مسلمان و در راه حق هستيم و هدفمان جلب رضايت خداوند است. بايد در هر مرحله و زمان و مسئله‌اي با استمداد از قدرت بي‌منتهاي الهي پيمودن راه حق و صراط مستقيم را انتخاب نمائيم. بر اين اساس است كه امت اسلامي بايد با حضور دائمي در صحنه و در جهت تعيين سرنوشت اجتماعي، سياسي با تلاش و تحقيق، انتخابي نيكو و شايسته و مورد رضاي حق داشته باشد. از طرفي با بيداري و هوشياري، از انحراف، سقوط، غفلت، نا‌آگاهي و تقليد كوركورانه، دوري و پرهيز نمايد. امام سجاد   از خداوند مي‌خواهد كه: «وَلا الْعَمي عن سَبِيلِكَ»(22)«خدايا به راه تو كورو غافل نشوم.»  و چه پرتگاه خطرناكي است غفلت كه خداوند مي‌فرمايد:«وَمَن كَانَ فِي هَذِهِ أَعْمَى فَهُوَ فِي الآخِرَةِ أَعْمَى وَأَضَلُّ سَبِيلاً.»‌ (23) « و هر كس در اين ( دنيا ) كور «‌دل» باشد در آخرت (هم) كور «دل» و گمراه‌تر خواهد بود. » بعد مي‌فرمايد: «قَالَ رَبِّ لِمَ حَشَرْتَنِي أَعْمَى وَقَدْ كُنتُ بَصِيرًا» (24)   (انسان در قيامت) گويد:
«پروردگارا، چرا مرا نابينا محشور كردي با آنكه من (در دنيا) بينا بودم؟ (جواب مي‌شنود): «قَالَ كَذَلِكَ أَتَتْكَ آيَاتُنَا فَنَسِيتَهَا وَكَذَلِكَ الْيَوْمَ تُنسَى»  (25)« (خداوند) مي‌فرمايد: همانطور كه (تو در دنيا) آيات و نشانه‌هايي كه براي تو آمد فراموش كردي (و غافل شدي) امروز همان گونه فراموش مي‌شوي.»


 21- اصول كافي 2/163
22- دعاي مكارم الاخلاق
23- اسراء /72
24- طه /125
25- طه /126


ادامه مطلب
[ پنج شنبه 11 اسفند 1390برچسب: حق‌يابي و انتخاب نيكو , ] [ 16:32 ] [ اکبر احمدی ] [ ]

با توجه به آيات و روايات و قانون اساسي جمهوري اسلامي بدون شك حضور گسترده و مداوم مردم در صحنه و پشتيباني از نظام ديني و مواضع انقلاب و جمهوري اسلامي و پياده شدن احكام اسلام و اجراي عدالت نقش اول را ايفا مي‌كند.در دنيا حكومت‌هايي صاحب قدرت واقعي هستند كه با پشتيباني مردم و حضور گسترده امت، اقتدار و استقلال و پايه‌هاي حكومتشان استقرار و ثبات پيدا كند.جمهوري اسلامي ايران بر اساس معيارهاي الهي و ملاك‌هاي قرآني در سايه رهبري ديني حكومتي است كه بر پايه آراء مردم نقش بسته‌است. برقراري اين نظام الهي و ملاك‌هاي قرآني با فداكاري‌ها، جانفشاني‌ها، از خودگذشتگي‌ها و هديه‌كردن هزاران جوان، معلول و اسير، آن هم با اراده‌اي پولادين و توكل به خداي قادر متعال بوجود آمده‌است.قرآن مي‌فرمايد؛ «لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَيِّنَاتِ و أَنزَلْنَا مَعَهُمُ الْكِتَابَ وَالْمِيزَانَ لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ...»(20)«همانا ما پيامبران خود را با دليل‌هاي روشن (معجزات و استدلال‌هاي عقلي و فطري) فرستاديم، و برايشان كتاب و ميزان عدل نازل كرديم تا مردم به راستي و عدالت گرايند.»در اين آيه محورهاي اساسي نظام و حكومت اسلامي مشخص مي‌شود؛


ادامه مطلب
[ چهار شنبه 10 اسفند 1390برچسب:نقش پشتيباني و حضور مردم, ] [ 10:56 ] [ اکبر احمدی ] [ ]

در اسلام شوري نه مربوط به نظام است و نه تعيين رهبر و نه وضع قانون، بلكه مربوط به كيفيت اجراء احكام اجتماعي است.شور و مشورت به معناي استخراج بهترين نظريه‌ها است. مشورت يك مثلث است؛- يك ضلع آن آشنايي با نظريات است.- و يك ضلع آن تصميم‌گيري به حق بالاترين مسئول.
- و ضلع ديگر و اصلي‌ترين آن توكل به خداوند.
 دانشمندان و رأي اكثريت
البته دانشمندان هم به اين حقيقت اعتراف دارند كه اكثريت در همه جا نشان‌دهنده واقعيت نيست ولي در عين حال چون از راه‌هاي ديگر عيبش كمتر است مجبور به پذيرش آن شده‌اند.
 تجربه‌هاي تلخ تاريخي
بارها تاريخ نشان‌داده كه در انتخابات افرادي با رأي اكثريت انتخاب شده‌اندولي دير يا زود اشتباه اين‌گونه انتخابات بر همه روشن‌ شده، چه افرادي را ما بهترين انسان‌ها مي‌دانستيم كه علاوه بر رأي دادن حاضر بوديم جان به فدايش كنيم و او چنان با ريا و تظاهر و سياست گام بر مي‌داشت كه احتمال خلاف در او نمي‌داديم. ولي در برخورد با حوادث حقايق روشن ‌شد و چيز ديگري از آب در آمدند.
در قرآن مي‌خوانيم كه مردم مي‌گفتند: چرا قرآن بر مرد سرشناسي از دو قريه مكه و طائف نازل نشد؟
«وقالوا لَوْ نُزِّلَ هذاالقرآنُ عَلي رَجُلٍ مِنَ القريتينِ عَظيم» (12)
آن‌ها خيال مي‌كردند همينكه فلان شخص سرشناس و معروف يا سرمايه‌دار است بايد وحي هم بر او نازل شود.
- در قرآن آمده كه جناب طالوت از طرف خدا فرمانده لشكر شد. بسياري از مردم او را فقط به خاطر فقر و تهيدستي نپذيرفتند. (13)
- مگر نه اين است كه پيامبر  مشغول خواندن خطبه نمازجمعه بود كه صداي طبل مال‌التجاره (جمعه بازار) بلند شد كه ناگاه همه مردم از پاي خطبه رسول خدا پا به فرار و به سوي بازار براي خريد رفتند و جز چند نفر باقي نماندند. (14)
- و مگر نه اين است كه حضرت موسي  چهل شبانه روز به دستور خداوند از مردم جدا شد و هارون برادرش را به جاي خود معرفي كرد، مردم در اين فاصلة كوتاه گوساله پرست شدند. (15)


ادامه مطلب
[ چهار شنبه 10 اسفند 1390برچسب: اسلام و شوري, ] [ 10:54 ] [ اکبر احمدی ] [ ]
صفحه قبل 1 ... 108 109 110 111 112 ... 169 صفحه بعد
.: Weblog Themes By Weblog Skin :.
درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید این وبلاگ یک وبلاگ قرآنی ، مذهبی ، اعتفادی ، تربیتی می باشد که جهت بسط وگسترش فرهنگ قرآنی ایجاد گردیده است
موضوعات وب
امکانات وب